Werk van Tinke…

Als een opdracht erom vraagt, betrek ik mensen uit mijn netwerk erbij. Baukje+ wordt dan Tinke. Al jaren leidt dat tot een prachtige mix van mensen en opdrachten.

Met Ronald Provoost werk ik samen aan het plan en business model van de nieuwe seniorenbeweging Majeur. Daarnaast werken we samen in een opdracht voor het Longfonds om een visie te ontwikkelen om impact & missie te verbinden aan de markt (marketing en inkomsten).

Met Mascha Buiting heb ik meerdere opdrachten gedaan; wij zijn beide strategisch, analytisch en creatief en tóch vullen we elkaar ook helemaal aan. We werkten samen voor CliniClowns (overigens ook met Fons van Rooij en George Perczel) voor een analyse van het fondsenwervingsprogramma en het ontwikkelen van een strategie. Analyse en strategie was tevens de opdracht waar ik Mascha aan werkte voor Geldersch Landschap en Kasteelen (later is Hanneke Propitius er ook bij gekomen). Ook coachten Mascha en ik het team fondsenwerving van Alzheimer Nederland. De analyses van Bas Arts hielpen daarbij al verschillende malen geweldig!

Ik betrok Jalbert Kuijper bij een driedaagse workshop met landendirecteuren voor World Animal Protection. Zijn ondernemende geest en inspirerende kijk op de marketingvraagstukken van vandaag hielpen enorm; en zijn ervaring als interim CMO bij het Wereld Natuur Fonds natuurlijk ook!

In een opdracht voor de fusiestrategie van twee seniorenorganisaties, heb ik Dedan Schmidt ingeschakeld vanwege zijn ruime ervaring met complexe bestuurlijke trajecten.

Voor de stichting van Renald Majoor, De Stilte Verbroken, heb ik Karin Horsting gevraagd; Renald werkt in de sportwereld aan een veilig sportklimaat en Karin heeft jarenlange ervaring en een groot netwerk in die wereld. Zo is 1+1=3.