Nieuw! Tinke – non profit specialisten

Fons en ik hebben met zes zeer ervaren collega’s, met uiteenlopendeTinke art competenties, onlangs het initiatief genomen om een collectief op te richten. Tinke. Sommige vraagstukken verdienen nu eenmaal een aanpak vanuit verschillende disciplines, zoals organisatieleer, marketing, communicatie, data-analyse, opleiding en ict. Dan is een gelegenheidsteam handig, en als ze al ingewerkt zijn en met elkaar al menig klus hebben geklaard is dat een extra garantie voor succes. Zo is Tinke geboren.

Tinke richt zich in het bijzonder op goede doelen die zich afvragen: zijn wij wel klaar voor de toekomst? Zijn we aangehaakt bij trends in de samenleving? Zien we zaken over het hoofd? Zouden we meer focus moeten aanbrengen en zo ja, waarop dan? En zouden we misschien met bepaalde onderdelen moeten stoppen?

Veel organisaties die we spreken worstelen met hun strategie en operatie. Een slinkende achterban, teruglopende inkomsten, onduidelijke positionering, behoefte aan vernieuwing, etc. Elke organisatie belandt op enig moment in een fase waarin bestaande proposities niet meer lijken te werken. De pogingen die zijn ondernomen om hierin verandering aan te brengen slaan soms onvoldoende aan.

Dan kan een frisse blik van buiten redding brengen. De mensen van Tinke hebben -opgeteld- voor meer dan honderd kleine en grote organisaties soortgelijke opdrachten uitgevoerd.

Herken je dit? Zit jouw organisatie met een vraag over de plannen voor het komende jaar of de komende jaren? Komen dezelfde organisatievraagstukken steeds weer terug? Loopt het draagvlak voor je organisatie terug? Verjongt je achterban zich onvoldoende? Maak je je zorgen over de toekomst? Leg je vraag dan eens aan ons voor.

Voor meer informatie: www.tinke-effect.nl

Naar overzicht