De Goede Doelen Wandelcoach

De vrijdagmiddag gebruiken Fons en ik steeds vaker voor coaching-, kennis- of brainstormsessies met mensen uit de goede doelen sector. Met regelmaat melden zich managers van een afdeling marketing, communicatie of fondsenwerving of een directeur of bestuurder van een goed doel, die puzzelen met een vraagstuk in hun werk. Dan kun je met elkaar aan een tafel gaan zitten. Je kunt ook naar buiten gaan voor een heerlijke wandeling. Bijvoorbeeld langs de Oude Rijn van Woerden naar Bodegraven of in omgekeerde richting, een wandeltocht van 12 kilometer. Dat gespreksformat is al werkende weg ontstaan. Samen wandelen geeft ruimte en energie; ‘zuurstof voor de geest’ leidt vrijwel altijd tot heldere  inzichten en creatieve oplossingen. De horizon voorbij het Groen Hart, de uitgestrekte weilanden, de immer stromende Rijn vormen tezamen een prachtig decor voor het ontwikkelen van nieuwe vergezichten of het bespreken van niet alledaagse of persoonlijke kwesties.

De wandeling

Afhankelijk van het weer treffen we elkaar vrijdagmiddag rond 14:00 uurwierickerschans op het NS-station van Woerden of dat van Bodegraven. Vandaar uit wandelen we door de stad richting het jaagpad, dat langs de Oude Rijn beide plaatsen verbindt. Onderweg komen we langs historische plekken die ons er op wijzen dat hier ooit de Limes liep, tijdens het begin van onze jaartelling de noordelijke grens van het Romeinse rijk. We lopen er ongeveer ruim twee uur over en sluiten de vrijdagmiddag af met een goed glas bier of wijn naar keuze. Wat ons betreft een speciaal bier van de lokale brouwerij De Molen, die vermaarde speciaal bieren maakt, waarvan zo’n 70% zijn weg vindt naar de verste uithoeken van onze aardbol.

Datum prikken

Mocht jij ook het nuttige met het aangename willen verenigen, neem dan gewoon contact op met een van ons, dan prikken we samen een datum. Bel Fons op 06 5470 8578  of Baukje op 06 2250 2354

Naar overzicht